85%

Ποσοστό Επιτυχίας

100%

Ικανοποίηση Πελατών

85% ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Κύριος μας στόχος είναι να βρισκόμαστε δίπλα στον υποψήφιο οδηγό και να εξασφαλίζουμε την αποτελεσματική εκπαίδευσή του.

Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να αναπτύξουμε τις οδηγητικές σας ικανότητες, να σας διδάξουμε τον σωστό χειρισμό κάθε οχήματος και να σας παρέχουμε τις πλέον σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και πρωταρχική μας επιδίωξη είναι κάθε πελάτης να φεύγει ευχαριστημένος. Γι' αυτόν το λόγο η συνέπεια και ο επαγγελματισμός αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της λειτουργίας μας.


  Ερωτήσεις σχετικά με τα μαθήματα

Πόσα είναι τα υποχρεωτικά μαθήματα;

Τα υποχρεωτικά πρακτικά μαθήματα είναι 25. Το κάθε μάθημα έχει διάρκεια 45 λεπτά και μετά από συνεννόηση με τον εκπαιδευτή μπορούν να συμπτυχθούν και να γίνουν μιαμιση ώρα.

Ποιο είναι το κόστος του επιπλέον μαθήματος;

Κάθε επιπλέον μάθημα κοστίζει 30 ευρώ.

Πως μπορώ να κανονίσω τις ώρες και τις ημέρες των μαθημάτων;

Η ημερομηνία του κάθε μαθήματος κανονίζεται σε συνεννόηση με τον εκπαιδευτή, για τις ώρες και τις ημέρες που υπάρχει ευχέρεια χρόνου και από τις δύο πλευρές.

  Ερωτήσεις σχετικά με τις εγκαταστάσεις της σχολής

Που βρίσκεται η σχολή οδηγών;

Η Σχολή Οδηγών Ευγένης βρίσκεται στην πόλη της Βέροιας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 61. Διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη σωστή προετοιμασία των μαθητών, όπως είναι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές για την αυτοαξιολόγηση και εξάσκηση των υποψηφίων.

  Ερωτήσεις σχετικά με τα οχήματα

Με τι όχημα θα κάνω πρακτικά μαθήματα;

Όλα τα οχήματα που διαθέτουμε είναι σύγχρονα και εύκολα στη χρήση ώστε να μην αντιμετωπίσει καμία δυσκολία ο υποψήφιος οδηγός.

ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Στη σχολή μας μπορείτε επίσης να κάνετε επέκταση του διπλώματός σας ώστε να αποκτήσετε άδεια ικανότητας οδηγού στις κατηγορίες C ή D (φορτηγό ή λεωφορείο). Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να μάθετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται αλλά και τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρεί ο υποψήφιος οδηγός για να προχωρήσει στην επέκταση διπλώματος.

ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ 2331 075111