ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

Στην άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας υπάρχουν τρεις κατηγορίες.

  • Αποκτώντας δίπλωμα της κατηγορίας Α1 θα μπορείτε να αδηγήσετε μοτοσικλέτες μέγιστου κυβισμού 125 κ.ε. & μέγιστης ισχύος 11 kW αλλά και μηχανοκίνητα τρίκυκλα, των οποίων η ισχύς δεν υπερβαίνει τα 15 kW. Ακόμη, θα πρέπει να έχετε κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας σας.
  • Mε το δίπλωμα κατηγορίας Α2 θα έχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε μοτοσικλέτα ισχύος έως 35 kW & θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 20 ετών.
  • Έχοντας στην κατοχή σας δίπλωμα κατηγορίας Α θα μπορείτε να οδηγήσετε μοτοσικλέτες οποιουδήποτε κυβισμού και μηχανοκίνητα τρίκυκλα η ισχύς των οποίων υπερβαίνει τα 15 kW. Για αυτήν την κατηγορία θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 24 ετών.
Επιπλέον, εάν είστε μαθητής και έχετε κλεισει τα 16 χρόνια, μπορείτε να αποκτήσετε δίπλωμα μοτοποδήλατου (κατηγορία ΑΜ) του οποίου η μέγιστη εκ κατασκευής ταχύτητα είναι έως 45 χιλιόμετρα ανά ώρα και, εάν είναι εξοπλισμένο με κινητήρα εσωτερικής καύσης, δεν ξεπερνά τα 50 κ.ε..


ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το αυτοκίνητο είναι ένα μέσο που έχει διευκολύνει την καθημερινή μας ζωή σε πολύ μεγάλο βαθμό. Με το δίπλωμα αυτοκινήτου κατηγορίας Β, ο οδηγός θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτοκίνητο επιτρεπόμενου βάρους έως 3500 kg και μεταφοράς έως 9 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου και του οδηγού. Επίσης, για την απόκτηση του διπλώματος, θα πρέπει ο υποψήφιος να είναι τουλάχιστον 18 χρονών.

Για την αποτελεσματική προετοιμασία του υποψηφίου οδηγού απαιτούνται τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά μαθήματα.


ΔΙΠΛΩΜΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ

Στη σχολή οδηγών Ευγένης, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να προετοιμαστεί για δίπλωμα οδήγησης φορτηγού, αποκτώντας παράλληλα και την Πιστοποίηση Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ). Με αυτό το δίπλωμα, κατηγορίας Γ, θα μπορεί να οδηγήσει φορτηγό όχημα επιτρεπόμενου βάρους μεγαλύτερο από 3500 kg το οποίο και μπορεί να συνδυαστεί με ρυμουλκούμενο με βάρος έως 750 kg.

Για την απόκτηση του διπλώματος ο υποψήφιος πρέπει να δοκιμαστεί και σε γραπτές αλλά και σε πρακτικές εξετάσεις. Η κατοχή του διπλώματος σας καθιστά ικανό επαγγελματία οδηγό που μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις συνθήκες με ασφάλεια και αξιοπιστία.


ΔΙΠΛΩΜΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

Η σχολή οδηγών Ευγένης εκπαιδεύει και για επαγγελματικό δίπλωμα λεωφορείου κατηγορίας Δ. Ο κάτοχος του διπλώματος αυτού μπορεί να οδηγήσει λεωφορεία που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για τη μεταφορά άνω των 8 επιβατών, εκτός του οδηγού. Για την απόκτηση του διπλώματος απαιτούνται γραπτές αλλά και πρακτικές εξετάσεις, όπου ο υποψήφιος θα πρέπει να επιτύχει.
Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα είστε ικανός επαγγελματίας οδηγος για την μεταφορά επιβατών.


ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ 2331 075111